ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Image

Για την ασφαλή μεταφορά των μοναδικών διαθέσιμων, σε πολλές περιπτώσεις, δειγμάτων σπέρματος ή γονιμοποιημένων ωαρίων σας, η επιλογή της Biocourier είναι η ιδανικότερη!

  Τα μεγαλύτερα Κέντρα και Εργαστήρια Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς επίσης και δεκάδες υπογόνιμα  ζευγάρια εμπιστεύονται καθημερινά στα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη και οδηγούς της Biocourier την διακίνηση κρυοσυντηρημένων σε υγρό άζωτο Βιολογικών υλικών.

  Διαθέτοντας ιδιόκτητα ειδικά δοχεία υγρού αζώτου UN 1977 (dryshipper), παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς κρυοσυντηρημένων Βιολογικών υλικών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Κόσμο, με την βοήθεια του Παγκοσμίου Δικτύου Εξειδικευμένων στην Μεταφορά Βιολογικών υλικών Συνεργατών που διαθέτουμε.

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταφοράς κρυοσυντηρημένων βιολογικών υλικών περιλαμβάνει:

  • Επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους για την μεταφορά (IVF Κλινικές και εργαστήρια, υπογόνιμο ζευγάρι, ιατρούς) για την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών (εξουσιοδοτήσεων κλπ).
  • Επικοινωνία και υποστήριξη για θέματα γραφειοκρατίας και στα ζευγάρια που βρίσκονται στο Εξωτερικό.
  • Οργάνωση της  αποστολής,  με βάση την επιθυμητή ημερομηνία μεταφοράς αλλά και την διαθεσιμότητα  του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των IVF Κλινικές και εργαστηρίων.
  • Αυθημερόν και άμεση παράδοση.
  • Μεταφορά με ιδιόκτητα δοχεία υγρού αζώτου.
  • Συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση για την πρόοδο της αποστολής.
  • Αποστολή στοιχείων παράδοσης με την ολοκλήρωση της αποστολής.

Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα: +30 210 64.66.400 - +30 210 52.22.257
Αποστείλατε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: bio@biocourier.gr  & Κοινοποίηση στο: support@biocourier.gr

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search