ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Image

Σκέπτεστε Αυστραλία.... Τηλεφωνήστε μας !

  Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την Αυστραλία αλλά και του μεγάλου αριθμού των απόδημων Πατριωτών που μας τιμούν με την επιλογή τους από το 1988, έχουμε μέσα στα χρόνια εξειδικευτεί στις Μετακομίσεις και κάθε μορφής μεταφορές προς την Αυστραλία Ακτοπλοϊκώς και Αεροπορικώς.

Image

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ- KANGA MOVERS

Αναλαμβάνουμε την Οικοσκευή σας από το Α μέχρι το Ω.
  Έμπειρα Στελέχη και Συνεργάτες αναλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια. Σας ενημερώνουμε με υπομονή και σεβασμό για όλη την διαδικασία μετακόμισης καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα, για τα απαγορευμένα είδη  και κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να είστε ενημερωμένοι για όλα πριν κάνετε την απόφασή σας.
  Έμπειροι Συνεργάτες μας σε όλη την Αυστραλία αναλαμβάνουν από την στιγμή που το φορτίο σας φτάσει στο Αυστραλιανό έδαφος, στο Λιμάνι ή στο Αεροδρόμιο.

Οι υπηρεσίες μας είναι:

 • Δυνατότητα αποστολής ολόκληρου κοντέινερ ή και μερικού φορτίου, δηλαδή μερικά κυβικά π.χ. 1,2,5,10 ή 15 κυβικά. Φορτώσεις από όλη την Ελλάδα. Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
 • Αποστολή Ελαιόλαδου σε τενεκέδες στην Μελβούρνη και το Σύδνεϋ. Η εταιρία μας συσκευάζει τα δοχεία των 17,5 κιλών σε ειδικά χαρτοκιβώτια.
 • Αποστολή Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών.
 • Αποστολή Κατοικίδιων (Σκύλων και Γατών).
 • Παραλαβή από το σπίτι ή επιχείρηση.
 • Αμπαλάζ και υλικά συσκευασίας.
 • Αποστολή και Αεροπορικώς προς όλα τα αεροδρόμια της Αυστραλίας.
 • Άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση και ενημέρωση.
 • Εκτελωνισμός από τους εμπειρότατους εκτελωνιστές μας.
 • Οικονομικές αποστολές φορτίων από 1 μέχρι 150 Κιλά με την Υπηρεσία KANGA COURIER FREIGHT.
 • KANGA COURIER FREIGHT- EXCESS LUGGAGE – φορτία μέχρι 150 κιλά.
 • Προσωπικά Είδη, Εμπορεύματα, Δείγματα, Excess Luggage.


Ρωτήστε μας για τους χρόνους παράδοσης.

  Η Υπηρεσία KANGA COURIER FREIGHT είναι DOOR TO DOOR. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα συσκευασίας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Μπορούμε να σας στείλουμε και Χαρτοκιβώτια για να κάνετε εσείς με τον τρόπο που επιθυμείτε την συσκευασία. Επίσης οι Αναχωρήσεις είναι Καθημερινές εκτός Σαββάτου και Κυριακής.


KANGA COURIERS

Επείγουσα αποστολή Εγγράφων και μικροδεμάτων  σε 3 περίπου εργάσιμες ημέρες Door to Door.

WWW.AUSTRALIA.GOV.AU

  Εμείς θα σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια, για να έχετε και μια πλήρη, επίσημη ενημέρωση σχετικά με την μετακόμισή σας και για κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, επισκευτείτε την παραπάνω διεύθυνση www.australia.gov.au.

  Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να έχουμε ένα σημαντικό αριθμό ομογενών της Αυστραλίας πελάτες μας και για αυτό τους ευχαριστούμε που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα τους προσφέροντάς του στις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα:  +30 210 52.33.393- +30 210 52.22.257
Αποστείλατε ηλεκτρομήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: movers@kanga.gr .
Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search