ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Image

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΑΜΠΑΛΑΖ – ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

   Αφού γίνει η εκτίμηση και μας κάνετε την ανάθεση της φόρτωσης, η έμπειρη ομάδα μας θα έρθει στον χώρο σας με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να κάνει την συσκευασία της Οικοσκευής σας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

  Οι συνεργάτες μας από την πρώτη στιγμή, με την Ταπεινότητα, την Εμπειρία και τον Σεβασμό τους θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και σιγουριά. Κάθε ίχνος ανησυχίας και άγχους θα απομακρυνθεί.

Image

  Χρησιμοποιούμε τα πιο ανθεκτικά και επαγγελματικά υλικά συσκευασίας για την συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων ή αντικειμένων ιδιαίτερης αξίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε μορφής ή σχήματος Ξυλοκατασκευές για την ασφαλή μεταφορά του πολύτιμου φορτίου σας.

  Η κατά παραγγελία κατασκευή συνήθως χρειάζεται λίγες ημέρες από την ημερομηνία έγκρισής σας και ανάθεσης. Η Συσκευασία μπορεί να γίνει στον χώρο σας λίγο πριν την φόρτωση του φορτίου σας ή από την προηγούμενη ημέρα.

  Οι Ξυλοκατασκευές μας είναι Θερμικά επεξεργασμένες – Απεντομωμένες έτσι ώστε να καλύπτουν τις προδιαγραφές των κανονισμών της Κυβέρνησης στην χώρα που είναι ο προορισμός σας.

  Εσείς επιβεβαιώνεται κάθε σημαντικό βήμα και εμείς με προσοχή ακούμε τις δικές σας παρατηρήσεις και επιθυμίες. Μόνο με την την δική σας καλή συνεργασία θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα:  +30 210 52.33.393 +30 210 52.22.257
Αποστείλατε ηλεκτρομήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: courier@kanga.gr.
Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search